Biblioteca Vie în Asistența Socială

EVENIMENT ONLINE

21 martie, 18.00-19.30

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


Vă invităm să participați la Biblioteca Vie în Asistența Socială

Ce este Biblioteca vie în Asistența Socială?

Este o metodă interactivă și inovatoare de a împărtăși informații și de a stimula dialogul despre munca asistentului social în diferite domenii.

Într-o bibliotecă vie, “cărțile” umane reprezintă o gamă largă de experiențe și perspective. Acestea includ povești de viață și provocări personale care ar putea oferi o înțelegere mai profundă a diversității intervenției asistentului social.

Biblioteca vie este cu adevărat un spațiu care ne arată unde suntem și care este direcția în care profesia de asistent social merge. Ea reprezintă nu doar un loc de întâlnire și colaborare între profesioniști, practicanți și studenți, ci și o adevărată sursă de cunoaștere și învățare.

Prin intermediul dialogului și schimbului de idei, biblioteca vie reflectă dinamica și schimbările din domeniul asistenței sociale, oferind o perspectivă cuprinzătoare asupra evoluției profesiei și a tendințelor actuale și viitoare. În acest mediu interactiv, participanții au oportunitatea să exploreze, să învețe și să contribuie la dezvoltarea continuă a practicii asistenței sociale.

Astfel, biblioteca vie devine nu doar un loc de reflecție și referință, ci și un motor al învățării și evoluției profesionale în domeniul asistenței sociale.


Ce “cărți” puteți să citiți?

Lavinia Hagiu abordează impactului utilizării tehnologiei și a învățării online în domeniul asistenței sociale

Lavinia este asistent social care investește în apropierea tehnologiei și digitalizării de practica asistenței sociale...

Gabriela Neagu despre asistenții sociali în Secția de Psihiatrie Cronici / Biblioteca Vie în Asistența Socială 2024

Gabriela activează ca asistent social în domeniul serviciilor medicale – psihiatrie, desfășurându-și activitatea în incinta...

Adela Sete despre cercetare în practica asistenței sociale / Biblioteca Vie în Asistența Socială 2024

Adela Setet este un asistent social cu o pasiune remarcabilă pentru îmbinarea cercetării cu practica...

Loading

Share Button