Emilia, de profesie Asistent Social, îndeplinește în prezent funcția de coordonator al Serviciului Managementului Calității Serviciilor Sociale în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC). Cu o bogată experiență în domeniul asistenței sociale și a managementului de caz, Emilia dispune de cunoștințe solide și înțelegere profundă despre modul în care pot fi îmbunătățite practicile și furnizarea serviciilor sociale, precum și despre alternativele disponibile pentru a asigura o mai bună adecvare la nevoile oamenilor.

Abordând provocarea continuă a creării unor servicii sociale adaptate nevoilor individuale, Emilia se implică activ în identificarea și implementarea soluțiilor care să aducă cu adevărat o schimbare pozitivă. Cu o orientare fermă către nevoile și experiența utilizatorilor, ea își propune să aducă îmbunătățiri semnificative și să optimizeze interacțiunea cu serviciile sociale.

Pentru cei interesați să exploreze provocările întâmpinate în procesul de a da voce și a integra nevoile oamenilor în practica specialiștilor din domeniul serviciilor sociale, Emilia oferă perspective autentice și soluții eficiente. Este dispusă să împărtășească din experiența sa și să evidențieze cum se poate construi un cadru de servicii sociale care să răspundă cu adevărat așteptărilor și necesităților comunității.


REVENIRE LA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Loading

Share Button