Eliza își desfășoară activitatea în cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE), concentrându-se pe facilitarea evoluției școlare optime pentru elevii cu dificultăți în sfera psihică, mentală și/sau fizică. Eliza colaborează strâns cu părinții și educatorii pentru a identifica toate resursele necesare asigurării unui traseu școlar de succes.

Activitatea sa complexă și variată include analiza influenței factorilor sociali asupra sănătății mentale și a comportamentului uman, acordarea de consultații privind drepturile și obligațiile asistaților, colaborarea cu instituții și organizații similare.

Dacă sunteți în căutarea unei cariere în domeniul asistenței sociale în relație cu sistemul de educație sau doriți să colaborați cu asistenți sociali în susținerea educației și integrării sociale a copiilor, povestea Elizei oferă o fereastră deschisă către complexitatea și importanța activității asistentului social în cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE).


REVENIRE LA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Loading

Share Button