Rapiditatea cu care se produc schimbările economice și sociale impune asistenței sociale un alt tip de dezvoltare și un alt tip de leaderhsip.

Prin autoritatea cunoașterii, inspirație și pasiune, liderii pot face diferența în lumea în care trăiesc.

De aceea, asistența socială din România are nevoie de asistenți sociali care să inspire spre acțiuni inovative și spre servicii sociale sustenabile și transformative pentru oameni. 

ASproAS recomandă studenților în asistență socială un curs on-line de leadership organizat sub egida programului Erasmus+.

Acest curs este o oportunitate pentru studenții în asistență socială pentru a deschide drumuri, inspirând lumea din jurul lor. 

Cursul este gratuit și se adresează studenților interesați și activi în domeniul social, folosind metode inovative și practice de dezvoltare de competențe.

La finalul cursului, studenții au posibilitatea de a participa la un curs de formare specializat pe modele de leadership în Zagreb, Croația, la finalul anului 2019.

Pentru acest curs, toate costurile proiectului vor fi acoperite de organizatori, asociația O.A.Z.A – Sustainable Alternative for Community din Croația, prin cadrul programului Erasmus+.

 

Înscrierea la acest curs se poate face până la data de

 20 ianuarie 2019.

 

Mai multe detalii puteți găsi pe:  

https://www.joyful-leader.com/ 

Loading

Share Button