WEBINAR:

Reflecții – Vaccinare anti-COVID pentru asistenții sociali din unitățile medicale și serviciile/centrele sociale

ONLINE – platforma ZOOM

13 ianuarie 2021 (18.00-19.30)

Descriere:

Acest webinar este organizat ca urmare a solicitărilor primite de către ASproAS și CFCECAS din partea asistenților sociali.

Webinarul este organizat ca o sesiune de reflecție despre argumentele pro și contra care stau la baza vaccinării, care sunt sursele de informare, ce înseamnă vaccinarea și mai ales cum explicăm impactul vaccinării în viața persoanelor cărora le oferim suport social.

Discuțiile pro și contra vaccinării care au loc în spațiul social au creat confuzie și îngrijorare în rândul asistenților sociali din unitățile medicale și din serviciile și centrele sociale. Asistenții sociali sunt prinși între presiunea generată de prezența lor în prima linie în comunitate și în unitățile medicale, pe de o parte și lipsa de delimitare a opiniilor personale de confirmările medicale prezentate de anumite persoane din rândul personalului medical, pe de altă parte.

Vaccinarea este prinsă între argumentele pro și contra. De aceea, se impune o discuție și o reflecția în comunitatea noastră profesională.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Participarea este gratuită, dar înregistrarea este obligatorie.

Membrii ASproAS au prioritate.

În limita locurilor disponibile, vom accepta și asistenți sociali care nu sunt membrii ASproAS.


Acest webinar este organizat de către Asociația Asistenților Sociali din România (ASproAS) împreună cu Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială (CFCECAS).

La acest webinar îl vom avea ca invitat pe Dr. Vlad Cornea, medic neurolog specialist.


Vă așteptăm alături de noi!

Loading

Share Button