INTRĂ ÎN ECHIPA ASproAS

INTALNIREA PENTRU APROBAREA CERERILOR PENTRU MEMBRU ASproAS va avea loc in FIECARE ULTIMA VINERE DIN LUNA!

Trimite acum cererea ta! Informatii despre cum sa aplicati gasiti mai jos!


 IMPREUNA, CU RESURSE MINIME CREAM IMPACT MAXIM!

FORMULAR 230 ASproAS 2020

 

ESTI DE PROFESIE ASISTENT SOCIAL?

Investitia ta in serviciile de asistenta sociala sau in profesia de asistent social poate sa faca diferenta.

Nu ai timp suficient sau nu ai resurse suficiente care sa schimbe ceva in asistenta sociala din Romania? STIAI CA SE POATE CU RESURSE MINIME PUSE IMPREUNA DE CATRE ASISTENTII SOCIALI SA FIE OBTINUTE REZULTATE MAXIME?

NEYWOK ASPROASAsproAS isi propune SA FACA DIFERENTA in Romania prin valorificarea experientei si a suportului oferit de catre asistentii sociali pentru rezultate maxime asupra serviciilor de asistenta sociala si asupra profesiei de asistent social in Romania. IMPREUNA, CU RESURSE MINIME CREAM IMPACT MAXIM!

Daca ai o idee, vrei sa impartasesti din experinta ta celorlalti asistenti sociali sau studentilor in asistenta sociala, daca vrei sa participi la promovarea de idei inovative sau sa contribui la informarea si formarea colegilor tai asistenti sociali, daca ai timp pe parcursul unui an doar sa susti un eveniment de pregatire sau promovare in asistenta sociala, daca ai o informatie privind legislatia sau practica si vrei sa o faci utila altor asistenti sociali, daca ai un moment pe care vrei sa il dedici altor asistenti sociali atunci te astaptam in grupul ASISTENTILOR SOCIALI ASproAS.

IN ASproAS TU ESTI O RESURSA SI O VALOARE!


INFORMATII LEGATE DE APLICATIA PENTRU MEMBRU ASproAS!

Poate aplica pentru calitatea de membru ASproAS orice persoana care este absolventa de cursuri universitare de asistenta sociala, specializarea asistenta sociala sau teologie- asistenta sociala.

ASproAS incurajeaza atat asistentii sociali care lucreaza in mediul public si privat de servicii, dar si asistentii sociali care nu lucreaza inca in domeniul asistentei sociale, sa ni se alature.

Procesul de aplicatie este simplu: trimiteti solicitarea printr-un email la adresa: asproas2013@gmail.com cu urmatoarele informatii:

1. Textul: Prin prezentul email va solicit inscrierea mea ca membru ASproAS

2. Datele: NUME si PRENUME, ADRESA DE DOMICILIU, NUMARUL DE TELEFON, ADRESA DE EMAIL.

3. Atasat se trimite scanata copia diplomei de licenta (asistenta sociala/teologie asistenta sociala) + C.I.

Consiliului Director al ASproAS va analiza cererea dumneavoastra si va va comunica rezultatul prin email.

INFORMATII LEGATE DE CALITATEA DE MEMBRU ASproAS

ASproAS nu practica taxa de membru. Membrii ASproAS sunt invitati sa contribuie, dupa posibilitate, cu o DONATIE care sa sustina activitatile noastre si/sau sa directioneze 2% catre ASproAS;

DATELE ASproAS:

Asociatia ASproAS, CUI: 32125401

Raiffeisen Bank, IBAN: RO82 RZBR 0000 0600 1609 3060

Calitatea de membru nu va creaza nici o obligatie si nu intra in conflict cu alte locuri de munca pe care le detineti;

Calitatea de membru va confera dreptul de a avea acces la servicii de suport si programele de consiliere, coaching si formare profesionala continua oferite de catre ASproAS;

Calitatea de membru va ofera posibilitatea de a contribui si de a sustine activitatile de promovare a profesiei de asistent social si de promovare a serviciilor sociale intr-un mod flexibil;

Membrii ASproAS pot avea acces la informatii legate de functionarea ASproAS printr-un email la adresa: asproas2013@gmail.com

Persoanele care doresc sa renunte la calitatea de membru pot solicita acest lucru prin intermediul unui email la adresa asproas2013@gmail.com;  


INFORMATII LEGATE DE ASproAS

AsproAS este organizatie neguvernamentala infiintata in 2013 de catre asistentii sociali din Romania. Scopul ASproAS este sa sustina dezvoltarea profesiei de asistent social, sa creeze si sa promoveze modele inovative in domeniul asistentei sociale si sa sustina asistentii sociali in practica profesionala.

ASproAS este operator de date cu caracter personal (inregistrata cu nr. 31076);

AsproAS este membra a Federatiei Internationale a Asistentilor Sociali (IFSW): www.ifsw.org.  În acest moment, directorul general ASproAS este Președintele IFSW Europa. 

ASproAS este condusa de catre Consiliul Director format din: Ana Radulescu (Director General), Lucian CACIAMAC, Herbert PAULISCHIN, Adela ȘETET.

VA ASTEPTAM ÎN FAMILIA ASproAS!


Share Button