În perioada 4 – 14 aprilie ASproAS a primit donații în valoare de 1981 lei (543, 250, 400, 138, 200, 300, 50, 100) pe care i-a investit într-o achiziție de 1000 măști în valoare de 3500 lei. Măștile au fost trimise în Bistrița, Galați, Arad, Timișoara, Câmpia Turzii, Suceava, Onești, Râmnicu Sărat, București (Sectorul 4 și Sectorul 2) la centrele rezidențiale din cadrul DGASPC și DAS, precum și la serviciile sociale de asistență socială din comunitate. 

MULȚUMESC TUTUROR PENTRU DONAȚII. SUPORTUL CHIAR CONTEAZĂ ÎN ACESTE ZILE!


Asociația Asistenților Sociali din România (ASproAS) a fost și continuă să fie alături de asistenții sociali și de serviciile/centrele sociale în toată această perioadă dificilă a luptei împotriva COVIS-19.

 

DACĂ DORIȚI SĂ NE SUSȚINEȚI EFORTUL, VĂ PUNEM LA DISPOZIȚIE URMĂTORUL CONT!

 

Asociația ASproAS

CUI: 32125401

Raiffeisen Bank

IBAN (lei): RO82 RZBR 0000 0600 1609 3060

 

 

VĂ MULȚUMIM!

 

Până acum ASproAS a folosit sumele direcționate de către membrii ASproAS din 2% în 2019. Din aceste sume am susținut achiziția de:

  • măști pentru asistenții sociali din mediul rural, asistenții sociali din centrele rezidențiale pentru persoane vârstnice și din adăposturile de noapte. De asemenea, un număr de persoane suferă de cancer ne-au solicita să îi ajutăm cu măști pentru a se deplasa la spital pentru tratament;
  • Viziere pentru centrele rezidențiale. Pentru că nu ne-au ajuns resursele financiare pentru a acoperi solicitările, am apelat la donații de viziere din partea prietenilor noștri și a companiilor;
  • Botoși de unică folosință pentru centrele rezidențiale;

De asemenea, ASproAS a solicitat suportul partenerilor și a prietenilor ASproAS pentru a crea oportunități pentru achziția de medicamente.  

Perioada aceasta a fost și continuă să fie dificilă pentru asistenții sociali și pentru serviciile/centrele sociale. De aceea, ASproAS împreună cu CFCECAS a creat un Help_Desk.

Asistenții sociali care au nevoie de suport sunt rugați să ne contacteze prin Help_Desk.


Asistenții sociali sunt în prima linie în spitale, în comunitate și în servicile/centrele sociale


VĂ MULȚUMESC TUTUROR PENTRU SUPORT ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ ȘI FELICITĂRI ASISTENȚILOR SOCIALI ȘI SERVICIILOR/CENTRELOR SOCIAL PENTRU MODUL ÎN CARE AȚI OFERI SUPORT PERSOANELOR AFLATE ÎN DIFICULTATE!

 

Ana Rădulescu – Director General ASproAS și Președinte al IFSW Europe

Loading

Share Button