Anul acesta este organizata a IX-a editie a Conferintei Nationale in Asistenta Sociala.

Tema de anul acesta este: Inovare si rezilienta in asistenta sociala.

Locatia: Bucuresti

Data: 16-18 iunie 2017


Conferinta va avea sesiuni in plen si ateliere de lucru conduse de asistenti sociali si specialisti in domeniul serviciilor sociale, cu experienta in asistenta sociala internationala.

Sunt asteptati asistentii sociali din serviciile publice si private de asistenta sociala, sefi si coordonatori de servicii din DGASPC-uri si DAS-uri/SPAS-uri, manageri si responsabili de caz, psihologi, sociologi, consilieri juridici, personal din serviciile sociale, studenti in asistenta sociala si cadrele didactice din cadrul facultatilor de asistenta sociala.

Obiectivul conferintei este de a facilita schimbul de experienta intre practicienii din domeniul serviciilor sociale, de a oferi modele de buna practica si de a introduce modalitati de interventie cu impact asupra performantei activitatilor de munca ale personalului din domeniul asistentei sociale si asupra cresterii calitatii serviciilor sociale.

Conferinta Nationala in Asistenta Sociala este organizata de catre Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS- www.cfcecas.ro) impreuna cu Asociatia Asistentilor Sociali din Romania (ASproAS- www.asproas.ro), sub egida Federatiei Internationale a Asistentilor Sociali (IFSW – www.ifsw.org)

Informatii despre program si inscriere gasiti AICI. Accesul se face doar pe baza indeplinirii formalitatilor de inscriere!

Informatii puteti obtine prin telefon la numar: 0745 021 882. Persoana de contact: Adela SETET, MANAGER CFCECAS.

 

Loading

Share Button