workshop-745019_960_720

Bucuresti

9 iulie 2016, 10.00-17.00

Asistentii sociali din UPU/CPU sunt invitati sa participe la un atelier de lucru in care vor fi discutate modalitati de interventie ale asistentului social in unitatile primiri urgente. In cadrul atelierului de lucru va fi prezentat primul draft al procedurii de lucru in UPU/CPU.

Acest seminar face parte din proiectul implementat de catre DSU, ASproAS si CFCECAS privind pregatirea procedurilor de lucru si formarea asistentilor sociali din UPU/CPU.

Seminarul este organizat ca parte a Conferintei Nationale de Asistenta Sociala, Bucuresti in perioada 8-10 iulie 2016.

INSCRIERE

Asistentii sociali care doresc sa participe la acest atelier de lucru sunt rugati sa trimita un email de inscriere pe adresa asproas2013@gmail.com cu urmatoarele date:

Subiect email: Inscriere seminar UPU

Text email:

  • Nume & prenume;
  • UPU/CPU in care lucrati;
  • Telefon;

Termen limita pentru inscrieri: 20 iunie 2016

Informatii practice

Participarea la acest seminar este GRATUITA.

Costurile pentru cazare (8 spre 9 iulie 2016), pentru masa si pentru organizarea evenimentului sunt acoperite de catre CFCECAS. Finantarea CFCECAS acopera costurile pentru un asistent social din fiecare UPU/CPU.  

Detaliile privind cazarea vor fi discutate pe email cu fiecare participant inscris la eveniment. Posibilitatea de cazare este oferita asistentilor sociali care calatoresc de la distante mai mari de 130km.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe email sau prin telefon. Persoana de contact: Adriana Pantelimon

asproas2013@gmail.com / 0726 952 061

VA ASTEPTAM ALATURI DE NOI!


Mai multe informatii despre proiectul de formare a asistentilor sociali UPU

Loading

Share Button