PROIECTE

Proiectele ASproAS implementate împreună cu asistenții sociali pentru binele oamenilor!

ASproAS implementează o serie de proiecte prin care este îmbunătățită munca asistenților sociali și calitatea serviciilor oferite, iar munca asistenților sociali este vizibilă. 


 ASproAS implemetează împreună cu DSU (Separtamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne) și CFCECAS (Centrul de Formare și Evaluare în asistență Socială) un program național de formare a asistenților sociali din spitale (UPU/CPU). În cadrul programului sunt pregătite și implementate procedurilor de lucru. Acest demers este parte din crearea unui suport profesionalizat pentru persoanele care trec prin accidente sau dezastre. 


ASproAS organizează în România ORA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ. Obiectivul acestui proiect este de a informa elevii despre munca pe care o fac asistenții sociali, despre serviciile de asistență socială disponibile și mai ales despre modalitățile prin care elevii pot apela la suportul unui asistent social. Este important pentru copii să învețe că în anumite momente de vulnerabilitate pot apela la specialiști pentru a primi suport. 

 


Începând din 2013, ASproAS implementează proiectul BIBLIOTECA VIE ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ. 


Loading

Share Button