Pe 21 martie 2017, de Ziua Mondiala a Asistentei Sociale, asistentii sociali din toata lumea vor promova impreuna sustenabilitatea dezvoltarii comunitatii si a mediului. Asistentii sociali din Romania se vor alatura acestei mobilitati globale si vor transforma Romania intr-o Biblioteca Vie a Asistentilor Sociali.

 

Asistentii sociali pot intra in BIBLIOTECA VIE IN ASISTENTA SOCIALA prin activitati organizate in comunitatile in care traiesc si lucreaza!

Asistentii sociali pot organiza o activitate de promovare a constributiei asistentilor sociali la dezvoltarea comunitatii, cum ar fi:

  • intalniri cu persoanele pe care le asista sau care au nevoie de suportul pe care ei il ofera;
  • intalniri cu elevii;
  • intalniri cu organizatiile si institutiile din comunitate;
  • intalniri cu colegi din alte profesii;
  • sesiuni de informare a oamenilor in serviciile pe care le furnizeaza;

Noi te putem ajuta!

Mesajul asistentilor sociali ASproAS:

  • asistenta sociala este legata direct de dezvoltarea economica si sociala;
  • fara asistenta sociala nu poate fi vorba de dezvoltare comunitara sustenabila;
  • asistenta sociala nu este posibila fara asistenti sociali;

Pe 21 martie 2017 asistentii sociali devin CARTI VII care vor inspira societatea romaneasca in directia unei gandiri critice si incluzive, vor promova relatiile sociale bazate pe valori comune, centrarea pe justitia sociala si gandirea pe termen lung, cresterea gandirii bazate pe analiza de impact si o constiinta a impactului deciziilor.

Promovand munca pe care o fac si impactul acesteia asupra oamenilor si asupra comunitatilor, precum si experientele si provocarile profesionale, asistentii sociali din toata tara vor contribui la constientizarea rolului asistentului social si a asistentei sociale in viata comunitatii in care ei intervin.

Pe 21 martie 2017, Romania se transforma intr-o Biblioteca Vie a Asistentilor Sociali promovand dezvoltarea sustenabila a comunitatii.

Asistentii sociali stiu ca oamenii care traiesc intr-un mediu coerent, stabil si echitabil pot sustine o economie durabila si stabila.

FII PARTE DIN BIBLIOTECA VIE IN ASISTENTA SOCIALA! Experientele si provocarile tale profesionale pot fi folosite pentru constientizarea rolului asistentului social si a asistentei sociale in viata comunitatii in care lucrezi.

ASproAS va ofera suport pentru organizarea acestor evenimente! La solicitare, veti putea primi din partea ASproAS materiale de promovare.

Pentru informatii ne puteti contacta la adresa: asproas2013@gmail.com

Sau prin telefon: 0726 95 20 61

Persoana de contact: Adriana PANTELIMON

 

In 2017, BIBLIOTECA VIE IN ASISTENTA SOCIALA implineste 5 ani!


Acesta este un eveniment ASproAS (www.asproas.ro) organizat sub egida Federatiei Internationale a Asistentilor Sociali – IFSW (http://ifsw.org) si impreuna cu Centrul de Formare si Evaluare in Asistenta Sociala – CFCECAS (www.cfcecas.ro)


TE ASTEPTAM SA INTRI IN BIBLIOTECA VIE A ASISTENTILOR SOCIALI!

IMPREUNA PUTEM SA ARATAM CONTRIBUTIA ASISTENTILOR SOCIALI LA DEZVOLTAREA SUSTENABILA A SOCIETATII.

Echipa ASproAS

Loading

Share Button