ONCOLOGIE

Asistentul social care lucrează în oncologie


În 2020, Centrul de Formare și Evaluare în Asistența Socială (CFCECAS) a finalizat procedura de lucru pentru asistentul social angajat în spitalele de oncologie sau în secțiile de oncologie.

Descarcă procedura de lucru pentru asistentul social care lucrează în spitalele de oncologie sau în secțiile de oncologie

Implementarea integrală a acestei proceduri poate fi realizată doar de către asistentul social care este angajat cu normă întreagă în spitalele de oncologie sau secțiile de oncologie. Pentru asistentul social care lucrează cu normă redusă în spitalele de oncologie sau secțiile de oncologie trebuie să fie selectate activitățile în acord cu timpul prevăzut în contractul de muncă.

Procedura trebuie să fie aplicată cu respectarea valorilor profesionale ale asistentului social, respectarea prevederilor juridice privind protecția datelor cu caracter personal și respectarea responsabilităților celorlalți specialiști din cadrul spitalului sau din cadrul altor instituții sau servicii cu care pacientul este sau trebuie să fie în contact.


Această procedură a fost elaborată cu suportul grupului de lucru: Petruța Anania, Marutoiu Maria Corina, Ana Rădulescu, Herbert Paulischin.  

Loading

Share Button