INTRĂ ÎN ECHIPA ASproAS

INTALNIREA PENTRU APROBAREA CERERILOR PENTRU MEMBRU ASproAS va avea loc in FIECARE ULTIMA VINERE DIN LUNA!

Trimite acum cererea ta! Informatii despre cum sa aplicati gasiti mai jos!


 IMPREUNA, CU RESURSE MINIME CREAM IMPACT MAXIM!

FORMULAR 230 ASproAS 2020

 

ESTI DE PROFESIE ASISTENT SOCIAL?

Investiția ta in serviciile de asistenta sociala sau in profesia de asistent social poate să facă diferența.

Nu ai timp suficient sau nu ai resurse suficiente care sa schimbe ceva in asistenta sociala din România? STIAI CA SE POATE CU RESURSE MINIME PUSE IMPREUNA DE CATRE ASISTENTII SOCIALI SA FIE OBTINUTE REZULTATE MAXIME?

NEYWOK ASPROASAsproAS își propune SA FACA DIFERENTA in România prin valorificarea experientei si a suportului oferit de către asistenții sociali pentru rezultate maxime asupra serviciilor de asistenta sociala si asupra profesiei de asistent social in România. IMPREUNA, CU RESURSE MINIME CREAM IMPACT MAXIM!

Daca ai o idee, vrei sa împărtășești din experiența ta celorlalți asistenți sociali sau studenților în asistenta sociala, daca vrei sa participi la promovarea de idei inovative sau sa contribui la informarea și formarea colegilor tăi asistenți sociali, daca ai timp pe parcursul unui an doar să participi la un eveniment de pregătire sau promovare in asistenta sociala, daca ai o informație privind legislația sau practica și vrei să o faci utilă altor asistenți sociali, daca ai un moment pe care vrei sa îl dedici altor asistenți sociali atunci te așteptam în grupul ASISTENȚILOR SOCIALI ASproAS.

ÎN ASproAS TU ESTI O RESURSA ȘI O VALOARE!


INFORMATII LEGATE DE APLICATIA PENTRU MEMBRU ASproAS!

Poate aplica pentru calitatea de membru ASproAS orice persoana care este absolventa de cursuri universitare de asistenta sociala, specializarea asistenta sociala sau teologie- asistenta sociala.

ASproAS încurajează atât asistenții sociali care lucrează in mediul public si privat de servicii, dar și asistenții sociali care nu lucrează încă in domeniul asistentei sociale, să ni se alăture.

Procesul de aplicatie este simplu: trimiteți solicitarea printr-un email la adresa: asproas2013@gmail.com cu următoarele informații:

1. Textul: Prin prezentul email va solicit înscrierea mea ca membru ASproAS

2. Datele: NUME si PRENUME, ADRESA DE DOMICILIU, NUMARUL DE TELEFON, ADRESA DE EMAIL.

3. Atașat se trimite scanata copia diplomei de licență (asistenta sociala/teologie asistenta sociala) + C.I.

Consiliului Director al ASproAS va analiza cererea dumneavoastră si vă va comunica rezultatul prin email.

INFORMATII LEGATE DE CALITATEA DE MEMBRU ASproAS

ASproAS nu practica taxa de membru. Membrii ASproAS sunt invitați sa contribuie, după posibilitate, cu o DONATIE care să susțină activitățile noastre si/sau sa direcționeze 2% către ASproAS;

DATELE ASproAS:

Asociația ASproAS, CUI: 32125401

Raiffeisen Bank, IBAN: RO82 RZBR 0000 0600 1609 3060

Calitatea de membru nu va creează nici o obligație si nu intra in conflict cu alte locuri de munca pe care le dețineți;

Calitatea de membru vă conferă dreptul de a avea acces la servicii de suport si programele de consiliere, coaching si formare profesionala continua oferite de către ASproAS;

Calitatea de membru va oferă posibilitatea de a contribui și de a susține activitățile de promovare a profesiei de asistent social si de promovare a serviciilor sociale într-un mod flexibil;

Membrii ASproAS pot avea acces la informații legate de funcționarea ASproAS printr-un email la adresa: asproas2013@gmail.com

Persoanele care doresc să renunțe la calitatea de membru pot solicita acest lucru prin intermediul unui email la adresa asproas2013@gmail.com;  


INFORMATII LEGATE DE ASproAS

AsproAS este organizație neguvernamentala înființată in 2013 de către asistenții sociali din România. Scopul ASproAS este să susțină dezvoltarea profesiei de asistent social, să creeze și să promoveze modele inovative în domeniul asistenței sociale și să susțină asistenții sociali în practica profesională.

ASproAS este operator de date cu caracter personal (înregistrata cu nr. 31076);

AsproAS este membra a Federației Internaționale a Asistenților Sociali (IFSW): www.ifsw.org.  În acest moment, directorul general ASproAS este Președintele IFSW Europa. 

ASproAS este condusa de catre Consiliul Director format din: Ana Radulescu (Director General), Lucian CACIAMAC, Herbert PAULISCHIN, Adela ȘETET.

VA ASTEPTAM ÎN FAMILIA ASproAS!


Loading

Share Button