Direcționează 3,5% către ASproAS pentru a susține educația copiilor privind rolul asistentului social și rostul serviciilor sociale

TOȚI SUNTEM RESPONSABILI DE MODUL ÎN CARE COPIII DE ASTĂZI VOR ÎNȚELEGE ȘI UTILIZA SERVICIILE SOCIALE!

ASproAS a utilizat suma direcționată din 3,5% către pregătirea  elevilor și a tinerilor pentru a cunoaște și utiliza suportul serviciilor sociale.

Descarcă

FORMULAR 230 ASproAS 2020

 

Formularul se completează și se depune la ANAF în a carui raza teritorială aveți domiciliul. Puteți trimite și prin poștă, cu confirmare de primire.


DE CE ESTE NECESAR SĂ INVESTIM ÎN EDUCAȚIA PENTRU ÎNȚELEGEREA ȘI UTILIZAREA SERVICIILOR SOCIALE?

Contextele sociale în care trăiesc copiii și tinerii sunt adesea generatoare de riscuri. Este necesar ca elevii să știe care sunt problemele pentru care pot solicita suportul unui asistent social, să înțeleagă ce tip de suport pot primi și unde sunt localizate serviciile sociale. 

Elevii și tinerii de astăzi se vor împărți în viitor în trei categorii:

  • cei care vor avea nevoie de suportul asistenților sociali;
  • cei care vor investi în servicii sociale (prin taxe și alte resurse personale);
  • cei care vor furniza servicii sociale prin alegerea orcărei profesii care este acum parte din echipa de intervenție a serviciilor sociale (asistenți sociali, psihologi, juriști, educatori, manageri, etc).

 

MULȚUMIM TUTUROR CELOR CARE AU DIRECȚIONAT 2% CĂTRE ASproAS. Datorită contribuției dumneavoastră putem să organizăm ORA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ în 2017, 2018, 2019 și vom putea organiza și în 2020.


 

Loading

Share Button