Crăciun în Periprava!

De la începutul războiului în Ucraina, în Vama Isaccea, Tulcea, a fost nevoie de traducători. Încă de la începutul conflictului, doi voluntari traducători care au fost prezenți în Vama Isaccea sunt din Satul Periprava.

Pentru acest Crăciun sărbătorit pe stil vechi, aceștia au venit cu ideea să ofere o bucurie în comunitatea lor. În acest sat, se regăsesc familii cu persoane vârstnice și copii care sunt într-o situație de vulnerabilitate.

Copiii au scris scrisori către Moș Crăciun cu dorințe greu realizabile în contextul unui sat izolat.

Denis Radu Tutunaru, voluntar ASproAS, a cerut suportul pentru a reuși să aducă un zâmbet persoanelor din această comunitate.

ASproAS a oferit suport în această comunitate pentru 100 de persoane. Au fost realizate 60 de cadouri pentru persoane adulte și 40 de cadouri pentru copii și tineri.

Toate acestea au fost posibile cu susținerea sponsorului Real Grup Invest SA, dedicarea echipei de traducători și cu implicarea Poliției de Frontieră care a ajutat la distribuirea cadourilor în comunitate.

Mulțumim sponsorului nostru, Real Grup Invest SA, și tuturor celor care au dorit să contribuie pentru a face această acțiune realizabilă!

 


Periprava este un sat în comuna C.A. Rosetti din județul TulceaDobrogeaRomânia. Populația in satul Periprava este de 220 locuitori, din care: Români (63,73%), Ucraineni (7,8%), Ruși lipoveni (27,25%), Altă etnie (1,01%). 

Satul, situat pe Brațul Chilia în fața Vâlcovului. Comunitatea este izolată, se poate circula doar cu transport maritim.MULTUMIM

 

Denis Radu Tutunaru pentru organizarea evenimentului!

 

 

 

Alexandra Zoițuc pentru coordonarea proiectului!

 

 

 

 

 

 

Navrom Delta pentru că ne-a ajutat să ajungem la destinație.

 

 

 

 

 

Poliției de Frontieră pentru suținere!

 

 

 

 

 

 

 

 

Real Grup Invest SA pentru că au reușit să ne susțină să organizăm această activitate!


 

Loading

Share Button