UN EVENIMENT DE EXCEPTIE IN PROMOVAREA PROFESIEI DE ASISTENT SOCIAL SI A DEMNITATII – PALATUL PARLAMENTULUI BUCURESTI

Evenimentul a fost organizat in data de 17 martie 2015 cu ocazia ZILEI MONDIALE A ASISTENTEI SOCIALE de catre ASproAS (www.asproas.ro) impreuna cu CFCECAS (www.cfcecas.ro) – sub egida Federatiei Internationale a Asistentilor Sociali (IFSW). Evenimentul a avut ca scop promovarea PROFESIEI DE ASISTENT SOCIAL SI A DEMNITATII. Tema evenimentului: ASISTENTII SOCIALI PROMOVEAZA DEMNITATEA.

[wppa type=”slideonlyf” album=”5″ align=”center”]Any comment[/wppa]

Multumim fotografului profesionist Vlad Crihan, precum si fotografilor amatori care au facut posibil ca acest eveniment sa fie disponibil in imagini. 


Au participat asistentii sociali, studentii in asistenta sociala din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti, studentii in asistenta sociala din cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa, Universitatea din Bucuresti. Participantii au promovat demnitatea profesiei de asistent social, promovarea demnitatii in asistenta sociala, promovarea demnitatii asistentilor sociali pe piata muncii pentru beneficiul persoanelor care au nevoie de suport pentru solutionarea problemelor sociale si promovarea demnitatii persoanelor care solicita suportul asistentului social.

VA MULTUMIM TUTUROR PENTRU PARTICIPARE.  


Publicat / 17.03.2015

Loading

Share Button