Asistentii sociali din UPU/CPU sunt invitati sa faca parte din grupul de lucru care va contribui la pregatirea procedurilor de lucru ale asistentului social din UPU. Grupul de lucru face parte din proiectul implementat de Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) impreuna cu ASproAS si CFCECAS privind pregatirea procedurilor de lucru si formarea asistentilor sociali angajati UPU/CPU.

Intalnirile grupului de lucru vor avea loc la Targu Mures, in cadrul Centrului National de Formare in Asistenta de Urgenta si Operatiuni de Salvare in perioadele urmatoare:

  • 24 – 25 septembrie
  • 8 – 9 octombrie

Grupul de lucru va fi format din 9 asistenti sociali selectati in urma inscrierilor, acestia urmand a participa la activitatile stabilite: intalniri de lucru conform datelor mentionate, contributie la scrierea procedurilor de lucru, feedback la forma finala rezultata din procesul de consultare publica.

INSCRIERE:

Asistentii sociali care doresc sa faca parte din acest grup de lucru, sunt rugati sa trimita un email de inscriere pe adresa asproas2013@gmail.com cu urmatoarele date:

Subiect email: Inscriere grup de lucru proceduri UPU

Text email:

  • Nume si prenume
  • UPU/CPU in care lucrati
  • Contact

Important: Termenul limita pentru inscrieri este 10 septembrie 2016.

ALTE INFORMATII:

Sectiile UPU din care vor veni membrii grupului vor fi anuntate oficial de catre DSU in legatura cu necesitatea participarii asistentului social la cele doua intalniri ale grupului de lucru.

Costurile pentru cazare si masa vor fi acoperite de catre Angajator/Fundatia pentru SMURD, iar costurile pentru transport de catre CFCECAS. Mai multe detalii vor fi discutate pe email sau telefonic cu fiecare participant in parte.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe email sau prin telefon. Persoana de contact Adriana Pantelimon: asproas2013@gmail.com / 0726952061

13995623_635666199928388_5226145748577332365_o

 

Loading

Share Button