Un eveniment extraordinar pentru formarea profesională a asistenților sociali și pentru promovarea a ceea ce este și face un asistent social în munca sa.

 

[wppa type=”slide” album=”9″]Any comment[/wppa]

MULȚUMIM participantilor care au venit din trei țări și 20 de județe. Prin contribuția dumneavoastră ați făcut din această a VII-a Ediție a Conferinței, un eveniment special. Așa cum unul dintre asistenții sociali ne-a scris în feedback: <conferința în asistența socială este un spațiu în care nu doar mă întâlnesc și reîntâlnesc cu asistenții sociali, dar este un spațiu în care îmi hrănesc mintea, inima și sufletul; mă regăsesc profesional, mă reîntâlnesc cu profesia de asistent social și îmi regăsesc demnitatea profesională>.
MULȚUMIM tuturor pentru feedback-ul oferit și pentru toate cuvintele pe care ni le-ați adresat la plecare.
MULȚUMIM formatorilor, Lucian Caciamac și Alina Costin, pentru prezentarile captivante și pentru efortul de a oferi cât mai mult din experința proprie. Într-un feedback oferit de către unul dintre participanți am găsit comentariul: <este foarte greu să reușești să captezi atenția unei persoane și doar pentru o oră. Dumneavoastră ați reușit să îmi captați atenția aproape 4 ore și aș mai fi stat cu placere încă 2 ore. FELICITĂRI!>
Mulțumim invitaților care au deschis conferinta și au susținut atelierele de lucru, Dna Laura Vilsan- Director General DGASPC Sibiu- și Dl Mihail Brînzea – Presedinte Forumul Regional pentru Drepturile Omului din România.
MULȚUMIM echipei noastre de organizare, Teodora Petre, Ella Bogeanu, Alin Potinche, Vlad Cornea, Maria Elena Szabo și Alexandra Dinu! Confortul oferit participanților prin organizarea micilor detalii a făcut diferența. MULȚUMIM Adela Șetet pentru toata coordonarea evenimentului; o muncă de excepție.
Și deși abia s-a terminat această ediție, deja ne gândim la următoarea.
SA NE REVEDEM ÎN 2016!
Herbert PAULISCHIN (Presedinte CFCECAS) și Ana Radulescu (Director general ASproAS)

Loading

Share Button