WEBINAR:

Rolul asistenților sociali și a serviciilor sociale în susținerea persoanelor strămutate din Ucraina

DATA: 15 martie, 10.00-11.30 (eveniment online)

 

Evenimentul nostru își adaptează conținutul privind Ziua Mondială a Asistenței Sociale. Vom aborda o problema care a devenit prioritară în România: nevoia de suport în comunitate pentru persoanele strămutate din Ucraina. 

În cadrul acestui eveniment, ASproAS va lansa un program suport pentru asistenții sociali și serviciile de asistență socială (DAS/SPAS).

Va așteptăm alături de noi!

 

FORMULAR ÎNSCRIERE

 


Ziua Mondială a Asistenței Sociale are care temă principală, în 2022, „Construirea, împreună, a unei noi lumi eco-sociale: o lume care nu lasă pe nimeni fără suport”.

Tema deschide discuția despre rolul pe care asistenții sociali îl au în Justiția climatică. ASproAS lansează această temă spre reflecție și spre dezbatere.

Prima discuție despre rolul pe care asistenții sociali îl au în Justiția climatică va avea loc în cadrul acestui EVENIMENT dedicat ZILEI MONDIALE A ASISTENȚEI SOCIALE, 15 martie, 10.00-11.00 (eveniment online).

Cu această ocazie, ASproAS a lansat un sondaj de opinie în rândul asistenților sociali, a personalului din serviciile sociale și a studenților din cadrul programului universitar de asistență socială în legătura cu tema Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, 2022: Rolul asistenților sociali și al serviciilor sociale în relație cu JUSTIȚIA CLIMATICĂ.

LINK – FORMULAR SONDAJ DE OPINIE


Informații privind justiția climatică găsiți LA ACEST LINK

VĂ MULȚUMIM ȘI VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!

Loading

Share Button