Echipa ASproAS a incheiat proiectul de interventie in regim de urgenta pentru familiie #Colectiv. Proiectul s-a incheiat cu un eveniment organizat impreuna cu familiiel #Colectiv. Evenimentul a constat in pregatirea unui brad in fata la #Colectiv impodobit cu 63 de stelute, un lant de 63 de luminite si mesaje transferate catre familii din partea celor care au vrut sa arate familiilor ca sunt in gand si suflet cu ei.

  ASPROAS#COLECTIV2     ASPROAS#COLECTIV3

ASproAS va pregati si va promova conceptul de interventie a asistentului social in regim de urgenta in cazul tragediilor cu victime multiple.

In 2016, echipa ASproAS continua acest proiect cu un proiect de dezvoltare a serviciilor de asistenta sociala in spitale.

Ana Radulescu, Director ASproAS:

In ultimele saptamani, asistentii sociali au fost impreuna cu familiile #Colectiv. Au trait fiecare zi impreuna cu ei. Au fost langa ei, cu ei si pentru ei. Au decis sa faca asta si de Craciun.

Am decis sa colectam aceste mesaje si sa le transmitem familiilor, pentru ca este important pentru ei toti – parinti, copii, soti si sotii, iubite si iubiti – sa vada ca nu sunt singuri. Sunt oameni pe care nu i-au intalnit niciodata, dar care au ales, prin ganduri si emotii, sa fie impreuna cu ei in acest univers al suferintei! Sa nu ii lase singuri.
Cuvintele sunt liantul si totodata modalitatea prin care, cei care traiesc impreuna in acest univers, se pot vedea unii pe altii!
Iar rostul nostru, al asistentilor sociali, este sa facem acest univers vizibil pentru cei care traiesc în el!

ASPROAS#COLECTIV4ASPROAS#COLECTIV5ASPROAS#COLECTIV6

Moto-ul create de catre asistentii sociali impreuna cu familiile #Colectiv a fost:

„#Colectiv#Nu va uitam de Craciun#Colectiv#Va multumim ca ne-ati facut mai buni#Colectiv”

Echipa #‎Impreunarezistam:‬

Azi a fost o zi speciala. O parte dintre familiile celor 63 de ‪#‎oamenifrumoși‬ care au pierit in tragedia ‪#‎Colectiv‬ au impodobit, impreună cu ajutorul asistentilor sociali ASproAS, un brad tare frumos, in fata clubului. Multumiri tuturor celor care au trimis mesaje rudelor celor plecati, multumiri, pe aceasta cale, si presei care azi a fost de o decenta exemplara.

Ioana Ciurlea a realizat un reportaj despre eveniment care a fost difuzat timp de doua zile la fiecare ora de stiri pe Digi24. MULTUMIM Ioana Ciurlea pentru aceasta surpriza! Si multumim pentru ca ai fost alaturi de asistentii sociali in 23 decembrie. Toata aprecierea noastra pentru profesionalism si prietenie!

ASPROAS#COLECTIV7

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Brad+de+Craciun+pentru+victimele+din+Colectiv+Va+multumim+ca+ne-

Loading

Share Button