Ana Radulescu participa la “Social Summit for Fair Jobs and Growth” din Gothenburg

Este un eveniment la nivel inalt care reuneste sefi de stat si de guvern, partenerii sociali si alti actori cheie. Ana Radulescu participa la Summit-ul social din 17 noiembrie 2017.

Lumea muncii se schimba rapid, cu noi oportunitati si noi provocari generate de globalizare, de revolutia digitala, de schimbarea modelelor de munca si de evolutiile demografice.

In acelasi timp, criza economica a lasat amprente profunde in societatile noastre, de la somajul de lungă durata la niveluri ridicate de datorii publice si private in multe parti ale Europei.

Summit-ul social se va concentra pe modul de valorificare a noilor oportunitati si pe abordarea provocărilor comune, dar si pe modelele de bunastare de astazi si de maine. Bazandu-se pe perspectiva si experienta fiecarei tari, discutiile vor contribui la formarea unui viitor social mai bun pentru europeni. 

Asistenta sociala va fi reprezentata la acest summit de catre Ana RADULESCU.

Ana Radulescu participa la Summit-ul social din 17 noiembrie 2017 in echipa de reprezentare a Platformei Sociale Europene.

Participarea Anei Radulescu la este o valoare adaugata pentru asistenta sociala din Europa si o onoare pentru asistenta sociala din Romania.

Ana Radulescu: “Asistentii sociali au abilitatea de a modela viitorul. Participarea asistentilor sociali la acest summit este o valoare adaugata la modelarea unei Europe sociale pentru toti”.

Secretarul general al IFSW, Rory Truell, a declarat: “Participarea IFSW Europa la Summit-ul social este esentiala pentru modalarea si contributia asistentilor sociali la o protectie sociala transformatoare si durabila in Europa”.


Ana Radulescu este Director General al ASproAS (Asociatiei Asistentilor Sociali din Romania), Director Executiv al CFCECAS (Centrul de Formare si Evaluare in Asistenta Sociala), Conferentiar Doctor in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si Vice Presedinte European al IFSW (Federatia Internationala a Asistentilor Sociali). Din 2015, Ana Radulescu este Raportor National pentru domeniul serviciilor sociale si a asistentei sociale in cadrul ESN. 


https://www.socialsummit17.se


http://ifsw.org/news/ifsw-europe-will-represent-social-work-at-the-social-summit-2017/


 

Loading

Share Button