In cadrul Conferintei Nationale de Asistenta Sociala 2016 va fi organizat un PANEL despre nevoile de reprezentare ale asistentilor sociali si ale personalului din serviciile sociale la discutiile privind legea salarizarii, ce urmeaza sa fie pusa in dezbatere. 
In cadrul conferintei, participantii vor avea posibilitatea sa clarifice aspecte legate de procesul de negocieri privind legea salarizarii. 
Sindicatul National al Functionarilor Publici are un parteneriat cu ASproAS de reprezentare a intereselor asistentilor sociali si a personalului serviciilor sociale (pentru institutiile aflate in contact direct cu ASproAS) pentru noua lege a salarizarii. 
La acest PANEL va participa Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, Dl. Sebastian Oprescu. Sunt invitati, pe langa participantii la Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Directorii DGASPC si DAS/SPAS din tara. Inscrierea este obligatorie.  
Panelul va avea loc in data de 9 iulie la ora 09.30. 
Panelul va fi moderat de catre PhD Ana Radulescu Raportorul Romaniei pentru Semestrul European EU; Directorul General al Asociatiei Asistentilor Sociali din Romania / ASproAS
Pentru participare trebuie sa confirmati inscrierea printr-un email urmatoarele date la adresa:  contact@cfcecas.ro:
– Numele si prenumele;
– Institutia si functia;
– Localitatea;
– Numar de telefon de contact;
Participarea directorilor de servicii sociale la acest panel este gratuita, dar inscrierea este  obligatorie. 
VA ASTEPTAM!

Mai multe informatii despre CONFERINTA NATIONALA DE ASISTENTA SOCIALA gasiti AICI.


Loading

Share Button