O ZI DIN VIAȚA UNUI ASISTENT SOCIAL!

ASproAS lanseaza proiectul O ZI DIN VIAȚA UNUI ASISTENT SOCIAL!

Ideea O ZI DIN VIAȚA UNUI ASISTENT SOCIAL a inceput anul trecut si completeaza un proiect ce a inceput deja legat de publicarea practicii asistentilor sociali din diferite servicii si domenii. 

Speram ca materialul: ZILE DIN VIATA ASISTENTILOR SOCIALI, la care se lucreaza deja, va fi completat cu experienta practica a asistentilor sociali. Este partea care lipseste la acest moment pentru ca materialul sa fie finalizat. Cu primul grup de asistenti sociali practicieni se lucreaza deja la o prima editie a proiectului: ZILE DIN VIATA ASISTENTILOR SOCIALI. 

Ideea O ZI DIN VIAȚA UNUI ASISTENT SOCIAL a fost deja pusa in practica in cele doua materiale TV pregatite de catre Alex Dima pentru PROTV si Ioana Ciurea pentru Digi24. Cele doua reportaje TV au avut legatura cu o zi din viata asistentilor sociali care au intervenit pentru suportul familiilor #Colectiv. 

La Ziua Mondiala a Asistentei Sociale, 15 martie, vom anunta detaliile proiectului. MA BUCURA INTERESUL ASISTENTILOR SOCIALI PRACTICIENI SI DORINTA LOR DE A FI IMPLICATI ÎN ACEAST PROIECT.

Un proiect ASproAS imbratisat de catre asistentii sociali practicieni!

Ana RADULESCU

Loading

Share Button