Laura își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” în calitate de asistent social. A contribuit activ la dezvoltarea procedurilor de lucru destinate colegilor asistenți sociali din secțiile și spitalele de psihiatrie.

Laura oferă suport esențial pentru numeroase persoane aflate în nevoie și împărtășește cu pasiune cunoștințele sale cu noua generație de studenți în asistență socială, ghidându-i în universul complex al secțiilor de psihiatrie.

Rolul său nu se rezumă doar la oferirea de sprijin emoțional și practic pentru pacienți, ci și la realizarea unei evaluări cuprinzătoare a condițiilor sociale în care aceștia se află. Laura contribuie semnificativ la îmbunătățirea vieții pacienților care beneficiază de îngrijire în secțiile de psihiatrie.

Pentru cei interesați să înțeleagă mai profund activitatea asistenților sociali în contextul secțiilor de psihiatrie sau să descopere provocările specifice cu care se confruntă un asistent social dedicat, Laura reprezintă o resursă valoroasă de cunoștințe și un exemplu inspirațional.


REVENIRE LA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Loading

Share Button