Gabriela activează ca asistent social în domeniul serviciilor medicale – psihiatrie, desfășurându-și activitatea în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, la Secția Psihiatrie de Cronici.

În această funcție, Gabriela își asumă un spectru variat de roluri esențiale, având un impact semnificativ în viața pacienților care se confruntă cu tulburări mintale și disfuncții psihiatrice. De la oferirea sprijinului emoțional și a consilierii individuale, până la facilitarea accesului la resursele necesare pentru îmbunătățirea calității vieții, ea aduce o contribuție semnificativă la calitate vieții acestor pacienți.

În plus, Gabriela extinde acest sprijin și către familiile pacienților, oferind ghidare și informații utile pentru a facilita înțelegerea și gestionarea mai eficientă a situațiilor dificile.

Dacă sunteți curioși să explorați mai profund munca asistenților sociali în Secția Psihiatrie Cronici sau să descoperiți diversitatea formelor de suport oferite, Gabriela reprezintă nu doar o sursă de informații valoroasă, ci și un model inspirațional în ceea ce privește angajamentul și profesionalismul în domeniul asistenței sociale.


REVENIRE LA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

 

Loading

Share Button