Flavius este Asistent Social și director la LOGS Grup de Inițiative Sociale și coordonator al Timisoara Refugee Art Festival și Refugees Welcome to Romania.

Flavius dedică eforturi semnificative pentru a ajuta pe cei care aleg să ajungă în România sau să treacă prin țară în căutarea unui loc pe care să-l numească ACASĂ.

Flavius joacă un rol crucial în sprijinirea solicitanților de azil și a refugiaților, ajutându-i să își susțină și să își protejeze drepturile să obțină o locuință, educație, justiție, un loc de muncă, integrarea în comunitate, și multe altele.

Dacă doriți să înțelegeți eforturile și provocările oamenilor care fug din situații periculoase și despre munca complexă a asistenților sociali, Flavius vă oferă o perspectivă autentică și profundă. El împărtășește nu doar poveștile acestor oameni curajoși, ci și modul în care asistenții sociali contribuie la  construirea de rețele de suport pentru o integrare reușită în societate pentru confortul membrilor comunității și al celor care au nevoie de suport.

Flavius se pregătește acum să alerge pentru LOGS Grup de Inițiative Sociale, pentru Timișoara și pentru cei care ajung în țara noastră. Afla de la Flavius cum este să fi asistent social în acest domeniu.

Flavius: împreună, tu donând, eu alergând – facem lumea puțin mai bună: https://timotion.ro/campioni/view/?id=1059


REVENIRE LA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Loading

Share Button