ZMAS PAGINAAsistentii sociali si studentii in asistenta sociala sarbatoresc astazi ZIUA MONDIALA A ASISTENTEI SOCIALE prin doua evenimente, unul la Palatul Parlamentului si unul in Piata Revolutiei.

Deplasarea asistentilor sociali catre Piata Revolutiei se va face din patru puncte din Bucuresti si va urma trasee diferite de deplasare. Intre 13.00 si 15.00 Bucurestiul va fi impanzit de asistenti sociali si studenti in asistenta sociala imbracati in tricourile de promovare ASproAS. Mesajul lor va fi transmis cu DEMNITATE si RESPECT!

Cele patru trasee fac ca toata partea centrala a Bucurestiului sa fie plina de asistenti sociali si studenti in asistenta sociala.

In Piata Revolutiei asistentii sociali si studentii in asistenta sociala vor avea un eveniment de promovare si o invitatiei la DEMNITATE IN ROMANIA pentru ASISTENTUL SOCIAL si pentru BENEFICIARUL de servicii de asistenta sociala.

Primii asistenti sociali care au plecat spre Bucuresti au fost asistentii sociali din Arad, care au plecat la ora 19.00, apoi asistentii sociali din Iasi si Suceava, care au plecat in miezul noptii. Au urmat asistentii sociali din Dolj, apoi asistentii sociali din Cluj, Campia Turzii, Targu Jiu, Buzau, Calarasi, Covasna, Vaslui, Brasov, Dambovita, Bacau, Ialomita, Olt si Giurgiu. Ultimii care au plecat spre noi au fost asistentii sociali din Ploiesti si Bucuresti. Asistentii sociali din Mures, Satu Mare si Caras Severin au dus ASproAS la ei acasa si sarbatoresc alaturi de noi in orasele lor; tricourile noastre au ajuns deja spre ei. Ateptam 120 de participanti la Palatul Parlamentului si 200 de participanti in Piata Revolutiei.

Este o sarbatoare, dar si un moment in care asistentii sociali vor sa faca vizibila valoarea muncii lor pentru dezvoltarea economica si sociala si valoarea DEMNITATII.

ASTAZI SA NU UITATI SA ZAMBITI UNUI ASISTENT SOCIAL 🙂


Publicat/17.03.2015

Loading

Share Button