ASproAS, in calitate de membru al IFSW, primeste lucrari pentru Conferinta Europeana de Asistenta Sociala, Islanda, Reykjavik, 28-30 mai 2017

In acord cu procedura de anul acesta, persoanele care doresc sa participe la Conferinta Europeana de Asistenta Sociala din Islanda, Reykjavik, 28-30 mai 2017, vor trimite abstractul prezentarii asociatiilor membre ale IFSW la nivel national.

Tema conferintei este: Marginalization in a changing society.

De aceea, ASproAS colecteaza lucrarile celor care doresc sa participe cu o prezentare, sa modereze un atelier de lucru sau sa contribuie cu un poster in spatiul special amenajat cu acest scop.

Lucrarile pot fi trimise pe adresa de email asproas2013@gmail.com.

Acestea pot fi in limba engleza, franceza, germana sau spaniola, format word sau power-point. In cazul in care se opteaza pentru sustinerea unui workshop, se va prezenta in detaliu structura acestuia si se vor mentiona activitatile planificate astfel incat sa se incadreze in 60 de minute si sa se adrese unui grup de 70-150 de persoane. Persoanele care doresc sa sustina o prezentare se vor incadra in 15 minute si vor avea suplimentar 5 minute pentru a raspunde intrebarilor adresate de catre participanti.

Data limita pentru a trimite lucrarile catre ASproAS este 1 iunie 2016, insa AsproAS negociaza cu organizatorii prelungirea termenului pana la 1 iulie 2016.

Informatii suplimentare gasiti pe pagina oficiala a conferintei:

www.ifsweurope2017.yourhost.is

Persoana de contact ASproAS: Adela Setet, tel. 0745 021 882

Loading

Share Button