Anul acesta, Biblioteca Vie in Asistena Sociala a implinit 4 ani de la lansarea si implementarea de catre ASproAS.

Metoda bibliotecii vii este cunoscuta in managementul cunoasterii.

Aceasta metoda a fost aleasa de catre ASproAS pentru a arata munca si impactul pe care il au asistentii sociali si serviciile sociale. Echipa ASproAS a preluat acest concept si l-a adaptat in forma BIBLIOTECII VII in ASISTENTA SOCIALA.

Aceasta BIBLIOTECA, in care asistentii sociali sunt CARTI VII, este organizata ca eveniment in cadrul Zilei Mondiale a Asistentei Sociale, dar are si o versiune online pe care o gasiti la ACEST LINK.

Universitati, ONG-uri sau servicii de asistenta sociala au cerut ASproAS permisiunea de a utiliza acest model in evenimente locale. Am fost incantati sa oferim acest instrument de prezentare a asistentilor sociali si a serviciilor pe care ei le furnizeaza.

Anul acesta Bibliotecea Vie in Asistenta Sociala a calatorit in Italia. AM FOST ONORATI si BUCUROSI. Asistentii sociali din Italia au considerat ca forma cea mai potrivita de exprimare si prezentare este Biblioteca Vie in Asistenta Sociala.

Tot anul acesta ASproAS a introdus ORA DE ASISTENTA SOCIALA in scoli si licee. Aceasta activitate a inceput in 2014, cu echipa de TINERI ASproAS, si va fi extinsa incepand cu luna aprilie 2017. Mai multe informatii gasiti AICI!

Pana la evenimentele de anul viitor, va oferim aici link-ul pentru varianta online a BIBLIOTECII VII in Asistenta Sociala!

VA FELICITAM SI VA URAM SUCCES!

Ana RADULESCU

DIRECTOR GENERAL ASproAS

Loading

Share Button