Anca este de profesie Asistent Social și este o prezență remarcabilă în Unitatea de Primiri Urgențe, aducând cu ea nu doar experiența vastă în intervenția de urgență, ci și o poveste captivantă care se transformă într-o resursă inestimabilă pentru cei dornici să exploreze și să înțeleagă profunzimile asistenței sociale în intervenția de urgență.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei cariere în domeniul asistenței sociale de urgență, doriți să colaborați activ cu asistenții sociali din Unitatea de Primiri Urgențe sau să vă perfecționați constant în acest sector vital, experiența Ancăi vă oferă nu doar inspirație, ci și o fereastră deschisă spre cunoașterea complexă a acestui domeniu.

Prin povestea ei, aveți o oportunitate unică să dezvăluiți nu doar rolul esențial al asistenței sociale în situații de urgență, ci și să înțelegeți detaliile serviciilor pe care le puteți accesa de la un asistent social în cadrul Unității de Primiri Urgențe. Anca vă prezintă nu doar aspectele practice, ci și dimensiunile umane ale acestei profesii, oferindu-vă o perspectivă comprehensivă și autentică asupra asistenței sociale în situații de urgență.


REVENIRE LA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Loading

Share Button