Despre ASproAS

Asociatia ASproAS a fost infiintata in 2013 de catre asistentii sociali din Romania pentru a sustine profesia de asistent social, pentru a creste calitatea serviciilor oferite de catre asistentii sociali si pentru a crea servicii inovative oferite in asistenta sociala din Romania.

ASproAS isi propune sa dezvolte si sa promoveze profesia de asistent social, sa ofere suport si acces asistentilor sociali la programe de pregatire profesionala de calitate, sa sustina participarea asistentilor sociali la dezvoltarea unor servicii de asistenta sociala calitativa si sa activeze asistentii sociali pentru promovarea valorilor si principiilor etice profesionale.

Asistentii sociali din Romania au nevoie sa-si faca auzita vocea in beneficiul promovarii calitatii in munca profesionala si protectiei adecvate a persoanelor care au nevoie de suport pentru a depasi starea de vulnerabilitate.

ASproAS isi propune, de asemenea sa sustina calitatea in serviciile de asistenta sociala, prin promovarea modelelor de buna practica si integrarea principiilor calitatii in munca de zi cu zi a asistentilor sociali.

Incapand cu 2014, ASproAS a obtinut calitatea de membru al Federatiei Internationale a Asistentilor Sociali (IFSW)  International-Federation-of-Social-Workers-300x198

 

 


CONSILIUL DIRECTOR ASproAS are urmatoarea structura:

Ana RADULESCU – DIRECTOR GENERAL

Lucian CACIAMAC – Membru Executiv

Herbert PAULISCHIN – Membru Executiv

Lucian POLEXE – Membru Executiv

Adela ȘETET – Membru Executiv

 


 

 

 

103,945 total views, 10 views today