Fondul de finantare ASproAS

ASproAS lanseaza fondul de finantare destinat promovarii profesiei de asistent social si a implicarii asistentului social in furnizarea serviciilor sociale de calitate.


Cine poate sa solicite finantare din fondul de finantare ASproAS?

Daca esti de profesie asistent social poti aplica.

In cazul in care vor exista mai multe solicitari decat poate acoperi fondul de finantare, membrii ASproAS vor avea prioritate pentru finantare.

 

Care sunt activitatile ce pot fi solicitate spre finantare din fondul de finantare ASproAS

Pot fi finantate activitati de promovare a profesiei de asistent social sau activitati de promovare a asistentului social in cadrul serviciilor sociale.

Exemple de activitati:

  • activitati de promovare a rolului asistentului social in relatie cu diferite probleme sociale;
  • evenimente de promovare a profesiei de asistent social in relatie cu anumite teme internationale, cum ar fi Ziua Mondiala a Asistentei Sociale;
  • alte activitati relevante la nivel local;

 

Sursele fondului de finantare ASproAS

Fondul de finantare ASproAS se constituie din donatii si distribuiri prin sistemul 2%.

 

Cum puteti sa contribuiti la bugetul fondului de finantare ASproAS?

Persoanele interesate sa contribuie la fondul de finantare ASproAS sunt invitate:

  • sa faca donatii in CONTUL FONDULUI DE FINANTARE ASproAS

IBAN: RO56 RZBR 0000 0600 1834 6741

Banca Raiffeisen, Agentia Calea Dorobanti

CUI ASproAS: 32125401

Pentru anul fiscal 2016, termenul limita de depunere este 25 mai 2017.

Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si asimilate acestora. Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv.

Formularul completat cu datele dumneavoastra la Cap I, se depune direct la registratura organului fiscal de care apartineti, sau poate fi trimis prin posta prin scrisoare recomandata.

 

Cum pot sa aplic pentru finantarea unor activitati din fondul de finantare ASproAS?

Asistentii sociali care doresc sa primeasca suport financiar din fondul de finantare ASproAS sunt rugati sa trimita solicitarea de finantare prin formularul de mai jos.

Deciziile privind finantarea activitatilor din fondul ASproAS se fac de catre Consiliul Director AsproAS, care se intalneste in fiecare ultima vinere din luna.

Comunicarea deciziei privind situatia finantarii activitatilor se face in termen de 3 zile lucratoare de la data intalnirii Consiliul Director ASproAS.

Asistentii sociali care doresc finantarea partiala sau totala a activitatilor de promovare a profesiei de asistent social, sau a contributiei asistentului social la diferite domenii relevante, trebuie sa trimita o solicitare prin formularul de mai jos, mentionand sumele solicitate si activitatile derulate.

In cazul proiectelor aprobate spre finantare, asistentii sociali trebuie sa depuna la finalul activitatii un raport si un set de fotografii ce vor fi utilizate de catre ASproAS ca exemplificare pe pagina de web.


 

FORMULAR 

APLICATIE PENTRU FINANTARE

____________________________

Security Code:
security code
Please enter the security code:

TRIMITE!

1,718 total views, 1 views today